First Swiss visitor to Resource Efficient House at BRE Ravenscraig

View from Visitor Centre
View from Visitor Centre
view from Lounge
view from Lounge
form first floor into lounge
from first floor down into lounge
Swiss visitor like the stove!
Swiss visitor likes the stove! Not too toasty!

Published by

ZKS Foundation, JR Partners and ÜserHuus

ZKS Foundation, Geneva Top Research Funding Medieval Studies Environmental Engineering Digital Humanities JR Partners' Tigh Grian Project: Affordable Sustainable Housing for EveryOne ÜserHuus AG, Hergiswil: Technology Transfer from University to Industry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s